Trainer/ Visie

Wibo van Gennip is trainer en coach. Zijn Hartcoherentie-trainingen en coaching verzorgt hij zoals de methode dat voorstaat: recht vanuit zijn hart!


Wibo van Gennip
Schiedamsedijk 59 E
3011 EG Rotterdam
06 21 51 13 93Leven = jezelf ontwikkelen

Voor Wibo zijn leven en persoonlijke ontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hij is er dan ook voortdurend op uit om uit het leven te halen wat erin zit - voor zichzelf en voor anderen. "Door bij alles wat je doet niet alleen je hoofd, maar ook je hart te betrekken, wordt je leven makkelijker èn leuker", zo luidt zijn ervaring. "Je kunt dan namelijk optimaal functioneren en presteren!"

Contact met je hart = wie jij bent

De kwaliteit van je leven verandert direct als je erin slaagt meer vanuit je hart te leven. Op de vraag hoe je dat concreet kunt doen, biedt Hartcoherentie een eenvoudig antwoord. Wibo: "Eigenlijk is het een cirkelbeweging die zichzelf versterkt. Om je stress-level te verlagen, ga je met je aandacht naar je hart en schakel je over op 'hartademhaling'. Door dat te doen word je rustiger en kom je automatisch nóg dichter bij je hart, bij je kern dus feitelijk. In contact met je kern daalt je stress-level nog verder. Waarna je wéér dichter bij je kern kunt komen. En-zo-voorts, zodat je weer wordt wie je werkelijk bent!"


Zijn achtergrond

Wibo is Hartcoherentie-trainer en -coach, personal coach en NLP-trainer. Voor het geven van Hartcoherentie-trainingen is hij door HeartMath gecertificeerd. Daarnaast werkt hij als consultant in de gezondheidszorg, met als specialisatie kwaliteitsverbetering op organisatie- en managementniveau. Vroeger heeft hij op hoog niveau gesport (ereklasse tafeltennis).


Hij rondde de volgende opleidingen af:

  • Bedrijfskunde (Erasmus Universiteit Rotterdam)
  • Gestaltopleiding
  • NLP Practitioner en NLP Master
  • NLP en Spiritualiteit ( 2-jarige vervolgopleiding op NLP: Transpersoonlijke Coaching en Counseling)
  • NLP Trainer
  • Heartmath - gecertificeerd voor één op één coaching en groepstrainingen
  • Mindfulness Trainer

De volgende artikelen over Hartcoherentie geven een goed beeld van Wibo's aanpak:

Interview met Wibo m.b.t. stadsontwikkeling : Hoog èn Groen, Architectuur èn Natuur